HTML

neteschet

Egymás után hallottam barátaimtól, ismerőseimtől, hogy cheten, ismerkedési oldalakon járogatnak, amikor idejük van, több-kevesebb sikerrel. Vannak ismerőseim akik csak beszélgetni, de olyanok is vannak akik ismerkedési szándékkal járnak ezeken az oldalakon. Ők vettek rá engem, hogy próbáljam ki a megadott oldalakat, beszélgessek, hátha nekem is szerencsám lesz. Belavvom vonakotam nagyon, hogy ilyen oldalakra menjek, igy eléggé hosszassan kellett győzködni engem hogy végre rávegyem magam. Ha neked is van netes élményed és szeretnél publikálni az oldalon kérj meghivót!

Friss topikok

Linkblog

A Pasik és a tanga meg a combfix

2010.03.24. 07:02 tunde3

Tapasztalataim szerint a pasikak három csoportba lehet sorolni:
 
1. A nagyon szerelmes
    Képes kitartóan kapcsolatban maradni veled, megosztja veled életét, folyamtosan udvarol, reménykedő, ölelésre  váró,
    vágyakozó
 
2. Az alkalmi kapcsolatot kereső
    Lényegretőrő, azonnali kapcsolatot szeretne teremteni, videó és egyéb kellékeket használó
 
3. a beszélgetős
    szeretetre éhes, és nagyon kitartó, fotókat küldözgető, és kéregető, egy teljesen más világban élő
 
Ugy gondolom, a pasik azért keresik fel ezeket az oldalakat, mert ugy érzik a partner ideje már leágazóban van, amiért ők is hibássá tehetők.  Van ezeknek az oldalaknak egy olyan vonzalma a pasik felé, itt romantikázhatnak, udvarolhatnak, kötetlenül, szemérmetlenül, hisz az a partnere ugyse tudja meg. Bátrak, merészek, ugy közelitenek itt a nőkhöz, ha nincs résen észre sem veszi a nő hogy a legféltettebb titkait is kiszedték belőle. Utalnék itt a következő szavakra: küldesz fotót, fehérnemüs fotót küldj, hordasz combfixet, milyen fehérnemüket viselsz, milyen a szexuális életed, hiányzik a szex, ha nem miért nem, ha igen szeretlek itt vagyok én, stb.
 
A pasik azt hiszik a nőket mindennel meg lehet etetni, jó van olyan eset is hogy sikerül egy-két nőt, de azt a nőt utána már nem lehet többet megetetni. Akkor még nem beszéltem azokról a pasikról, akik jól szórakoznak a munkahelyükön, mert a mi van most rajtad és ehhez hasonló kérdések közben már járhat a fantáziájuk, próbálják a nőt becserkészni, mint egy vadat hátha sikerül egy kis örömöt szerezniük maguknak. Mert a férfiak nem kapnak elég szeretetet otthon, vagy semmit se, a legtöbbje kedves szóra, szeretetre vágyik,egy kis ölelésre, akár virtuálisan is,  kis erotikával füszerezve az asztal alatt. A férfiak szerint a partner ideje már rég lejárt lemez, de gyávák hogy váltsanak, igy marad a chet és más oldalak megkeresése számukra.
 

Szólj hozzá!

Címkék: fehér fekete fehérnemű tanga combfix

A bejegyzés trackback címe:

https://neteschet.blog.hu/api/trackback/id/tr991864233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása