HTML

neteschet

Egymás után hallottam barátaimtól, ismerőseimtől, hogy cheten, ismerkedési oldalakon járogatnak, amikor idejük van, több-kevesebb sikerrel. Vannak ismerőseim akik csak beszélgetni, de olyanok is vannak akik ismerkedési szándékkal járnak ezeken az oldalakon. Ők vettek rá engem, hogy próbáljam ki a megadott oldalakat, beszélgessek, hátha nekem is szerencsám lesz. Belavvom vonakotam nagyon, hogy ilyen oldalakra menjek, igy eléggé hosszassan kellett győzködni engem hogy végre rávegyem magam. Ha neked is van netes élményed és szeretnél publikálni az oldalon kérj meghivót!

Friss topikok

Linkblog

Megjegyzések

2010.04.02. 11:45 tunde3

Minél tovább tart egy házasság, annál valószínűbb, hogy valamely félnek szeretője van

Észrevételek  az oldalról:

- Ha megismersz valakit az biztos messze él tőled, - ha nem az ország másik felén

- A kapcsolatok addig élnek ameddig fennt bírsz maradni és ki nem jelentkezel

legközelebb kezdheted a keresést, ismerkedést előlről

 

- Tetszenek az olyan bemutatkozások ahol leírják, hogy nem keresnek semmiféle "alkalmi szexet, sem apukát, sem gyereket" maguknak........................................................................................ (Ezek az irományok biztosan azért születtek, mert rengetegen zaklatják őket. Kérdem, akkor miért tesznek fel ezek a "hölgyek" magukról erotikus és pornográf képeket?! Ezek után még csodálkoznak??

- Továbbá "nős és kapcsolatban élő emberek hagyják békén őket" ........................................................................................... (Miért lehet csak akkor ismerkedni ha valaki szingli? És mennyi ideig kell szinglinek lennem, hogy ismerkedhessek?????? Micsida szabályok!!!Ezek az emberek biztosan nem kerültek olyan helyzetbe, hogy megromlott már a kapcsolatuk a házastárssal vagy partnerrel és ezért vannak itt:)

 Csak én furcsálom, hogy a sok tökéletes lány itt mind lányokat keresnek szexre???? Milyen érdekes!

- A tiltás a kedvencem!!! Biztosan azt hiszed ilyenkor, hogy jó t...n rúgtál. Aúúúúú de fáj!!!

- Szexet kereső lányok képei megtekinthetők kód ellenében!........ (Ennyire átlátszó trükköt! Letöltök a netról pár szexi lány képét, csinálok egy új regisztációt, azután a letöltött képeket felteszem rá és kész is van az örökké tartó tagságom!)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neteschet.blog.hu/api/trackback/id/tr941889123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása