Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

neteschet

Egymás után hallottam barátaimtól, ismerőseimtől, hogy cheten, ismerkedési oldalakon járogatnak, amikor idejük van, több-kevesebb sikerrel. Vannak ismerőseim akik csak beszélgetni, de olyanok is vannak akik ismerkedési szándékkal járnak ezeken az oldalakon. Ők vettek rá engem, hogy próbáljam ki a megadott oldalakat, beszélgessek, hátha nekem is szerencsám lesz. Belavvom vonakotam nagyon, hogy ilyen oldalakra menjek, igy eléggé hosszassan kellett győzködni engem hogy végre rávegyem magam. Ha neked is van netes élményed és szeretnél publikálni az oldalon kérj meghivót!

Friss topikok

Linkblog

A Pasik meg a szex és a vágyak

2010.03.24. 16:37 tunde3

Egy nő se essen bele egy pasi csapdájába se, amikor olyanokat hall tőle, hogy csak ő a fontos a szárára, vagy olyat hall: már kiléptem, nem vagyok az oldalon, csak veled beszélgetek, csak veled találkoznék és hasonló kifejezéseket hall egy nő egy pasitól nem szabad elhinni, mert ez igy nem igaz. Hiába próbál védekezni egy pasi és azt sugallni a nő felé, hogy csak te vagy a legszebb, a legjobb, közben ugrásra kész, hogy beleesik-e a nő a csapdájába. Ha a pasi azt mondja már kiléptem az oldalról, a legtöbb esetben nem igaz, mert másik névvel ujból vár a női áldozatára, evvel bebiztositja magát hogy valamelyik csaj csak találkozik vele és le is fekszik már az első találkozáskor. Vannak imailcim gyüjtögető, fotó gyüjtögető pasik is. Azért szorgoskodnak hogy minnél több cimet és fotót is hozzá begyüjtsenek, hogy időközönként tudjanak küldeni egy fotót, egy zenét és egyéb mást, hogy a nő érezze, a pasi számára még mindig fontos a nő. Nehogy elfelejtse őt és evvel ne is tudjon más kapcsolatot teremteni, pláne ha érzelmileg kötődött a nő a pasihoz. Igy mindig fel szakitgatja a nő sebét, evvel nagy fájdalmakat okozva neki.
 
A pasik nagy része ha szexuális vágyakról beszél, a legtöbbjüknek nem müködik az otthoni kapcsolata. Ugy gondolják hogy ezeken az oldalakon beszélgető nők legalább egy kis örömöt hozhatnak életükbe. Ha már váltottál a pasival egy pár levelet, de még nem is ismered de ő már fülig szerelmes beléd, ilyeneket mond  a nőnek: megromlott a kapcsolatom elválunk, veled álmodtam az éjjel, jó hogy itt vagy velem, ilyenkor egy szavát nem lehet elhinni egy pasinak se, mert nem fog elválni, és nem veled álmodik, csak egy képpel amit ő maga képzelt el rólad, mert szeretné ha a nő olyan lenne.
 
Szex a pasiknak nagyon fontos léthez tartozó gondolat. A pasik csak ábrándoznak róla, ezért érdeklődnek a nőnél  hogy szereti. Ezért minnél több nővel beszélgetnek, annál jobban megerősődik bennük a vágy egy-egy pozició után. Ezekhez a gondolatokhoz társul még a szexi fehérnemü, és a nő napi ruházata is. Vannak akik képesek illusztrálva beszélgetni a szexről, ha egy nő nem szeretné, vagy nincs neki ilyen készüléke,  akkor nem élőben, hanem fotón mutatja meg milyen a kinézete, akár akció közben is. Ezeknek az embereknek ez a bemutatkozó fotójuk akár egy társkereső oldalon is vigan szerepelhet, csak tudnám hogy minek van moderátor.  Sajnálom, de ki kell mondjam, ezek az emberek gyógykezelésre szorulnak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám szex vágy ajánlat pénzes

A bejegyzés trackback címe:

https://neteschet.blog.hu/api/trackback/id/tr221865491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása