HTML

neteschet

Egymás után hallottam barátaimtól, ismerőseimtől, hogy cheten, ismerkedési oldalakon járogatnak, amikor idejük van, több-kevesebb sikerrel. Vannak ismerőseim akik csak beszélgetni, de olyanok is vannak akik ismerkedési szándékkal járnak ezeken az oldalakon. Ők vettek rá engem, hogy próbáljam ki a megadott oldalakat, beszélgessek, hátha nekem is szerencsám lesz. Belavvom vonakotam nagyon, hogy ilyen oldalakra menjek, igy eléggé hosszassan kellett győzködni engem hogy végre rávegyem magam. Ha neked is van netes élményed és szeretnél publikálni az oldalon kérj meghivót!

Friss topikok

Linkblog

Pasik és a gyűjtögető életmód

2010.03.29. 11:19 tunde3

A pasik gyüjtőgető életmóddal mai napig nem hagytak fel, avval a külőnbséggel, hogy őseink még magvakat, ennivalót gyüjtőgettek, a mai modern férfiak imailcimemet, fotókat gyüjtögetnek, avval a kikötéssel hogy valamit küld, pl fotót, egy virágot vagy mást, csak hogy tudja mi a nőnek az elérhetősége. Ha azt hallja a nő hogy már nincs meg a nő elérhetősége, ezt nem szebad elhinni a férfinek. mert az elérhetőségeket ügy gyüjti, mint régen a bélyeget, vagy érméket, csak ezekhez a mai elérhetőségekhez, hozzáteszi a nőről saját tapasztalatait, és ugy gyüjti, a gépén vagy névreszólóan, ha fontos volt a nő számára, ha nem volt annyira fontos külön mappában tartogatja. Azért van erre szüksége a pasinak, ha véletlenül még találkozik ezeken az oldalakon a nővel, akkor küld egy kedvességet pl virágot, hogy éreztesse a nővel még fontos számára, de ebben a pillanatban már másik nőre is száll mint a pillangó.
 
A pasiknak nem fektetnek bele érzelmeket ezekbe a kapcsolatokba, a gép előtt, de egy pár szerelmes szavat hallatnak időnként, evvel kissé félrevezetve a nőt aki még tapasztalatlan, vagy nem figyel eléggé. Mihelyt érzi a pasi hogy egy nőnél "sikere van" azon nyomban tovább áll és keres ujabb áldozatot. Vannak a kivételes esetek, amikor a pasi tényleg beleesett saját csapdájába és szerelmessé vállik és ebből az érzésből-érzéstől nem tud szabadulni, pedig már mint a házastársak mindent megoszt a nővel, többször szakitanak és mégis ott van ápolva időnként a kapcsolatot, hátha visszatér a régi szerelem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neteschet.blog.hu/api/trackback/id/tr211876829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása