HTML

neteschet

Egymás után hallottam barátaimtól, ismerőseimtől, hogy cheten, ismerkedési oldalakon járogatnak, amikor idejük van, több-kevesebb sikerrel. Vannak ismerőseim akik csak beszélgetni, de olyanok is vannak akik ismerkedési szándékkal járnak ezeken az oldalakon. Ők vettek rá engem, hogy próbáljam ki a megadott oldalakat, beszélgessek, hátha nekem is szerencsám lesz. Belavvom vonakotam nagyon, hogy ilyen oldalakra menjek, igy eléggé hosszassan kellett győzködni engem hogy végre rávegyem magam. Ha neked is van netes élményed és szeretnél publikálni az oldalon kérj meghivót!

Friss topikok

Linkblog

Pasik pénzes ajánlata és ami mögötte van

2010.03.24. 07:33 tunde3

A pasik nemcsak unalomból szörfözgetnek, nagyon sokan teljesen komolyan gondolják hogy van olyan nő akinek még fizetne is csak mielőbb legyen egy kellemes órája. Ilyenkor szoktam javasolni az erre szakosodott hölgyeket. Sokan kérdezhetnék most tőlem miért nem fogadom el a lehetőséget. Válaszom, mert van önérzetem, ha van pénzem akkor azért, ha nincs akkor azért. Már a harmadik, negyedik sornál felajálkoznak a szex éhes pasik, hiába kapják meg "nem érdekel az ajánlatuk", ők nagyon büszkék magukra és minden áron kérik az imailcimedet és küldik a fotójukat, kissé erőszakosan. Mikor látják hogy a nő és az ő elgondolásuk nem egyezik, képessek megalázkodni, meghunyázkodni és az elképzelésükből is engednek csak belemenjen már a nő, hiszen most akar egyet szexelni. Észre sem veszik hogy ekkora már a férfiui önérzetük egyenlővé vállik a nyusziéval. Csak egyszer legalább néznének bele a tükörbe, csak található egy otthon belőle. Mondhatom a pasik nagyobb része aki ilyen kapcsolatokat keres, holott egy társkeresőbe jelentkezett be, vagy egy hasonló oldalra,  mind jóval idősebbnek néz ki a koránál, sok férfinek hatalmas pocakja van, szemmel láthatóan az élet nyomott hagyott rajtuk, van aki autóbaleset miatt vannak napi problémái és sorolhatnám. Ők lennének a nagy ő? A pasik rendre csodálkoznak, hogy miért vágyakozik egy nő a nagy Ő-re mint pasira. Kedves uraim, legyenek kedvessek elővenni azt a tükröt és bele is nézni! Ha igy folytatják, és nem tesznek magukért, a nők ki fognak teljesen ábrándulni önökből. Ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: bulvár erotika pénz állatság pasik ajánlat

A bejegyzés trackback címe:

https://neteschet.blog.hu/api/trackback/id/tr151864264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása