HTML

neteschet

Egymás után hallottam barátaimtól, ismerőseimtől, hogy cheten, ismerkedési oldalakon járogatnak, amikor idejük van, több-kevesebb sikerrel. Vannak ismerőseim akik csak beszélgetni, de olyanok is vannak akik ismerkedési szándékkal járnak ezeken az oldalakon. Ők vettek rá engem, hogy próbáljam ki a megadott oldalakat, beszélgessek, hátha nekem is szerencsám lesz. Belavvom vonakotam nagyon, hogy ilyen oldalakra menjek, igy eléggé hosszassan kellett győzködni engem hogy végre rávegyem magam. Ha neked is van netes élményed és szeretnél publikálni az oldalon kérj meghivót!

Friss topikok

Linkblog

Női fehérnemű és ami benne van

2010.03.24. 07:15 tunde3

Nincs olyan pasi akinek a fantáziája ne indulna be egy szép fehérnemű hallatán, Mi nők nem a pasik fantáziáját szeretnénk megmozditani e ruhadarabok leirása kapcsán, csupán érdeklődésükre válaszolunk. Ha a pasi azt hallja amit szeretne, tanga, combfix, melltartó, miniruha, olyan nőt képzel el a fehérnemükben amilyenre vágyik. Csinos, érzéki, megfelelő mellek, hosszú combok, kerek popsi, tökéletes test, hosszú haj erre már a pasi fantáziája nagyon beindul. Mit csináljon az a nő ha őszintén elmondja mert épp igy néz ki, ne mondja meg az igazat? Akkor hiteltelenné vállik a beszélgetés, ismerkedés, ugye férfiak? A nők is szeretik látni a pasit érzéki fehérnemüben, tehát kölcsönös az érdeklődés e téren, avval a különbséggel, hogy mi nem kérdezzük meg mi van épp rajta. Vannak nők akik szeretik a szerepjátékokat, igy ennek megfelelően választják meg öltözéküket, mert szeretnék feldobni a kapcsolatukat, remélve, hogy párjuk nem fog más nőkre kacsintgatni. Egy nőnek mindig meg kell felelni "készen állni" ha a párja megkivánja őt.
 
Oly jó lenne ha ez  forditva lehetne. Ha csak egy napot végigcsinálna egy pasi amit a párjának kell és utána még este is teljesitenie kellene, hát megnézném azt a pasit aki végigcsinálna legalább egy napot, nem egy egész életen át:  reggelikészités, gyerekek ovodába, bölcsibe,(ne feledkezzünk meg a gyermeket át kell öltözteni ezeken a helyeken) vagy iskolába kisérése, időbe a munkába érés, munka végeztével vásárlás, utána gyerkekért menni, otthon főzni, takaritani, leckét ellenőrizni, táskákat ellenőrzini, kikésziteni a gyerek másnapi ruháját, mosni, teriteni vasalni, a párját kiszolgálni, elmosogatni, időnként nagytakaritani.  Ezek után még legyen a nő illatos, kivánatos és álljon készen mindig.
Napközben a pasik azért pászkázzák végig ezeket az oldalakat, ha már otthon nem volt jó az éjszakájuk, legalább ezeken az oldalakon töltődjenek fel gondolatban egy kis erotikával.

Szólj hozzá!

Címkék: fehérnemű szexi top tanga erokita

A bejegyzés trackback címe:

https://neteschet.blog.hu/api/trackback/id/tr91864246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása